top of page

CATHRINE

Hej frække. 

Jeg har skilt mig ud fra mængden hele mit liv. Kvinder misunder mig og mænd vil ha mig og jeg elsker sex og blive begæret,  

ER DU KVALITETSBEVIDST OG KRÆSEN. SÅ HAR DU FUNDET DEN KVINDE SØGER. Jeg er en Dansk 1.klasses luksuselskerinde. Dejlig, smuk,slank, og skide fræk, forførende voksen kvinde, som ved hvad jeg vil have. Mine lange slanke ben er solidt placeret  på jorden og så er jeg beriget med en skarp intelligens, selvironi og en god portion humor. Ø

 

JEG ER IKKE RYGER OG MIN KROP HAR INGEN TATOVERINGER OG PIERCINGER

 

Jeg glæder mig til nogle dage i det jyske, fra syd til øst og Norden. Uh det bliver dejligt og blive slikket over alt, i ved jeg elsker det, jeg glæder mig til, at sprøjte mine orgasme ned i jeres sultne munde som tigger om mere og så er det så heldigt, at jeg bare kan blive ved med og sprøjte. Hihi, og så slikker i min våde sprøjte fisse helt tør. Uhm JEG BLIVER JO HELT VÅD BARE VED TANKEN. 

 

Nyt nr. 91923033

Jeg besvarer opkald og SMS når jeg er på VAGT.. Intet svar så prøv igen senere.

DU er altid velkommenn til og sende en mail på cathrinecat@live.dk

 

Jeg ved hvordan man forfører, tænder og tilfredsstiller en rigtig mand. Og ikke kun på lagenet. Drømmer du om en nærværende elskerinde der udelukkende tænker på dig i tæt kærestesex med lange våde kys, så er jeg helt bestemt kvinden for dig., und dig selv denne dejlige intime kærestelplevelse. Eller ønsker du en kvinde der kan tage styringen og bestemme i hvilken retning legen skal tage, hvor en smuk Domina kommer frem sætter legen igang og dig på plads,!!!!!!!!!!!!
 

SÅ ER DU PÅ DEN HELT RIGTIGE SIDE..........læs videre

 

Jeg træffes kun privat/diskret, hvor du kan komme og gå anonymt i skønne, rene omgivelser, hvor det altid er muligt og bade før og efter. Du møder altid mig nybadet, frisk og velduftende og dette er naturligvis en gensidig fornøjelse. 

 

Jeg kan få de VILDESTE SPRØJTEORGASMER LIGE HVOR DU VIL HAVE DEM OG MANGE.. Hos mig er DU i centrum og det er du slet ikke i tvivl om, . Ønsker du en kæresteoplevelse med dejlige liderlige våde tungekys, i halve eller hele timer, hvor mine hænder og lange negle, kæler og pirre hele din krop, tænder du mig helt sikkert, ønsker du mine negle skal udforske lidt videre gør jeg gerne det mens jeg visker frække ord i dine øre, og min tunge går på OPDAGELSE. Min frække hjerteformet bagdel, elsker og blive kærtegnet, klappet og slikket, Jeg elsker SORTE KYS SÅ du må stikke dig frække tunge lige så langt op i min lille numse, som du ønsker. Jeg elsker og få slikket fisse...uhm...og elsker og sutte pik og nosser(GLATTE) Så gensidigt fransk er en total turn-on. 

PIRRINGS bondage:; Kærligt og frækt forførerer og tænder jeg, dig til orgasmisk ekstase, eller dyrisk og vildt. Men din orgasme og udløsning får du først, når jeg har pirret hver en cm af din krop så meget, at du bare ikke kan tænke på andet, end, at du bare skal komme nu. Men det bliver selvfølgelig først når jeg synes, at du skal komme.

 

Jeg har fra naturens side fået et smukt naturligt ansigt, med smukke, smilende blå øjne, flotte hvide tænder, og fyldige bløde læber der går lige i banditten. Min slanke og faste krop, har former de rigtige steder. Min hud er blød og gylden(absolut ingen hår) altid ren, frisk og velduftende.

Mit væsen er let, smilende, flirtende, intelligent, sexet, med en god portion selvironi og meget ligetil. Min personlighed er spændende og dragende. Jeg har en lang videregående uddannelse, som sikrer min fremtid, hvilket gør, at jeg nyder det her job, fordi det er af lyst og ikke nød,  som gør sig gældende for mig. Det betyder også, at jeg ikke arbejder særlig tit. Du træffer mig kun på de dage jeg hvor jeg har lyst til, at være kærlig, liderlig og fræk. Da jeg mener, at man ikke kan tage penge for ydelser, hvis man ikke kan yde 100 %. Har man en OFF DAG, så bliv hjemme. 

Jeg ved hvem jeg er og hvilke kvaliteter jeg besidder, jeg hviler i mig selv og har begge ben placeret solidt på jorden. Jeg går ALDRIG over mine grænser...hahahah men de er godt nok også enorme.

Så stemningen hos mig er afslappet og behagelig, så vi sammen kan få en dejlig fræk oplevelse.

Om du er høj, lav, tyk eller tynd er for mig ligegyldigt. det er langtfra alle mænd jeg inviterer ind hos mig, Tro mig jeg har losset mange mænd ud af min dør som var respektløse. Det DER gør sig gældende for mig er, at du har et venligt og positivt sind og, at der er gensidig respekt, så kommer kemien helt af sig selv. At du er liderlig og er tændt på mig er absolut et KÆMPE PLUS. 

Jeg måler 170 cm og har lange slanke tøsestænger, som ALTID er iført selv-siddende nylonstrømper og frækt lingeri. Jeg vejer 62 kg, som fordeler sig på et par dejlige bløde, smukke DD-skåls bryster, smal talje, flad mave og en lækker hjerteformet bagdel, som elsker og blive kærtegnet, klappet og slikket på.Jeg elsker og få slikket fisse...uhm...OG JEG ELSKER sorte kys. Jeg elsker og sutte pik og nosser(GLATTE) Så gensidigt fransk er en total turn-on.

Er du mere til et anderledes outfit så sig endelig til, jeg har masser af frække ting med

BDSM. Med mine mange forskellige dildoer til min strap-on, er Jeg en ferm kneppe maskine, og indtager din røv på mine betingelser, hvis du tør! Er det noget nyt? eller en tanke du har leget med? Så er Jeg er kyndig og har 100% styr på hvad jeg laver..og tager hensyn til dine grænser. Da tillid er vigtigt i denne leg. Skal dine balder eller andre steder klappes blidt, moderat eller hård, så harJeg mange fine piske som jeg elsker og bruge, og er ferm hånd som kan stå FUCKING hårdt. Brystspænder til dine skønne vorter, skind, nosser, pik... jamen jeg er bare sød. Jeg kan være blid eller meget streng ved hele dig. du siger bare til:-)Det handler jo mest om hvad du kan holde til. Så har du brug for, at jeg bare tager over, jamen så gør jeg det, med stor glæde og ekspertise 

 

EKSPERT I dominans; LANGTIDS-BONDAGE, VERBAL OG FYSISK ydmygelse, FREMVISNING, opbinding af pik og nosser, spyt, golden shower, alt hvad der lyster mig og proppe ned i din mund skal synkes med glæde.græsk til dig, med alt der ser spændende ud inkl. fisting. BLID PIRRING TIL OVERRASKENDE DYB SMERTE. Injektion med saline salution til din pik, pikhoved og nosser, bliver lige så store som du ØNSKER, lad os se hvor store de kan blive(medbring selv). Cochold bitch, ja så skal du godt nok skrive en meget velformuleret ansøgning, helst med anbefalinger. Jeg modtager mange ansøgninger, så gør dig umage hvis du ønsker og blive min. Hvad vil/kan du gøre for mig og din stilling?ønsker du en længere seance med en blanding af bondage i længere tid og mig som aktiv i en tid, så send en forespørgelse med din fantasi, husk hvor lang tid du ønsker, så finder jeg en passende pris. 

KUN BDSM Med mig som aktiv udøver 
 

 

ROLLESPIL. Fortæl mig alt om din fantasi og lad os LEGE sammen.jeg elsker det

 

PRISER LIGGER FRA 800,- OG OP VED ALM. BLID SEX. 

 

DANSK, alle stillinger(man er vel TIIDL. ELITE-gymnast), FRANSK, svensk, sprøjteorgasme, ABSOLUT 1.KLASSES LUKSUS ELSKERINDE/KÆRESTESEX MED DEJLIGE VÅDE KYS OG DYB OPMÆRKSOMHED, FRÆKKE 3-KANTER hvor vi deler eller en kigger på?URIN TIL DIG, PIRRINGS-BONDAGE, BLID-MODERAT-HÅRD DOMINANS, VERBAL YDMYGELSE, LANG-TIDSBONDAGE, SPYT, HÅNDFLADER, STRAP-ON(MANGE STØRRELSER.INKL HÅND/KNYTNÆVE, FISTING), ROLLESPIL, 

SÅ UDOVER, AT VÆRE SMUK, FRÆK OG LIDERLIG, HAR JEG HUMOR, EN FÆNGENDE PERSONLIGHED OG EN LANG VIDEREGÅENDE UDDANNELSE. SÅ ER JEG FRISK PÅ NYE IDEÉR OG GRÆNSER. 

 

Spørgsmål og Tidsbestilling kan foretages på  cathrinecat@live.dk, spørg om hvad du har lyst til, men hold respekten intakt. Har du ønsker om bestemte tidspunkter, er det bedst og være tidligt ude, da dagen hurtigt bliver fyldt op. På forhånd tak????

 

SKAL DU FØLGE MED MIG INTELLEKTUELT SKAL DU STÅ TIDLIGT OP;-).-) MEN JEG ER IKKE OG HAR ALDRIG VÆRET EN KRUKKE. JEG ER EN INDSIGTSFULD, AUTENTISK OG EMPATISK KVINDE, SOM SER SKØNHED FOR NOGET INDENFRA VÆRENDE. 

 

JEG ELSKER OG TAGE PÅ escort, MEN HAR MEGET FÅ TIDER, SÅ DET SKAL VÆRE INTERESSNT HVIS DU/I VIL HAVE BESØG AF MIG. DET KUNNE VÆRE EN KEDELIG FORRETNINGSREJSE HVOR MIT SELSKAB TYDELIGT VILLE BERIGE OPLEVELSEN ELLER EN DINNER-DATE HVOR JEG ER JERES SPECIELE EKSTRA KRYDDERI DER FORKÆLER OG FORFØRER JER UD OVER KANTEN.

SÅ KØRER JEG GERNE UD. MEN JEG ER DYRERE END DE FLESTE., MEN KVALITET OG OPLEVELSER DER LEVER VIDERE KOSTER

 

AL SEX ER MED KONDOM. DETTE STÅR IKKE TIL DISKUSSION. JEG VIL LEVE ET LANGT SUNDT LIV, MED MASSER AF FRÆKT SEX. 

 

ABSOLUT KROPS- OG MUND-HYGIEJNE ER ET MUST

KUN SIKKER SEX.

 

VI SES CATHRINE...

bottom of page