top of page

LIV

Superdejlige (danske) Liv tilbyder kropsmassage, frække lege og onlineydelser til seriøse gentlemen, par og piger. 

Jeg er en fræk, sød og naturlig voksen kvinde, imødekommende og med humøret i top. 158 cm / 58 kg, flotte ægte c-skålsbryster, stram pikantbarberet mis og en lækker lille numse. Jeg er ikke-ryger, og har ingen tatoveringer eller piercinger. Jeg har sjældent makeup på og åbner oftest døren i hverdagstøj.
 

Hos mig er du i centrum, kodeordene er leg, nærvær og indlevelse. 

Hos Vojensdreams tilbyder jeg erotisk kropsmassage, lettere avanceret og blide former.

Blide former Priser fra 700,-
 

Kropsmassage, Vælg en blid erotisk oliemassage på seng (1/2 time 1000,- / 1/1 time 1800,-). 
 

Lettere avanceret, frække lege og fantasier. Pirringsbondage, pirringssvensk, lingammassage, rollespil, verbal ydmygelse, smæk, gammeldags endefuld, skammekrog, anal til dig, urin, babybehandling.  Har du andre ønsker skal du bare spørge. Hos mig må du fx gerne ha frækt lingeri og andet dametøj på. Tillæg for lettere avanceret.
 

Info og booking 5022 3697. Telefonen er kun åben for opkald, når jeg er på vagt. Udenfor vagter svarer jeg sms'er, når jeg kan, skriv hvis du ikke ønsker svar efter et bestemt tidspunkt. Ingen lange SMS samtaler, tak ;-) 
 

Jeg laver ikke aftaler med hemmeligt / skjult nummer. Mine priser er faste og ikke til forhandling. ALT er med gummi, også det franske, det er heller ikke til diskussion. Slip for kontanter, jeg modtager også MobilePay.

Kram fra Liv - Jeg glæder mig til at forkæle dig ;-)

bottom of page