top of page
1-7.jpg
4.jpg
2.jpg

LUNA STAR

Mit navn er Luna Star, jeg er en fræk og lækker sommerbabe på 26 år. Jeg er 100% dansk afstamning, så langt tilbage, stamtræet rækker og det siger altså ikke så lidt ;-)
 

Jeg er super velplejet - med det mener jeg REN, velsoigneret, velduftende, velsmagende og altid veloplagt, men trods alt med en MØGBESKIDT tankegang - jeg forventer at renlighed og hygiejne er gengældt ;-) Husk du altid kan få et bad hos mig og jeg går gerne med dig ;-)
 

Jeg har en flot krop, en dejlig solbrun og lækker, silkeblød hud, jeg har lange flotte ben, som passer perfekt til min smukke runde numse, som gerne modtager kærlige klap. Jeg har lange velplejede lokker som indrammer mit smukke ansigt, mine blå øjne og bløde fyldige læber. (Hårfarven kan variere) Mine lækre ægte c-skåls bryster er meget berøringsvenlige, de er helt tossede med at blive kysset og nusset, så hold dig endelig ikke tilbage ;-) Mellem mine sprøde stænger gemmer missen sig - en udsøgt fin lille sag som elsker opmærksomhed, som både er glatbarberet, stram og særdeles blød og lækker... Kan du tæmme min vildkat?? ;-)
 

Jeg er 174 høj og jeg vejer 59 velfordelte kg, min krop er veltrænet og jeg dyrker motion nogle gange i ugen.. 

Jeg elsker sex, og jeg har det fedt med det jeg laver. Jeg hviler rigtig meget i mig selv og kan hver eneste dag stå op og se mig selv i øjnene og være glad og tilfreds. Jeg er derudover en seriøs pige, jeg ved hvad jeg vil med mit liv og lader intet stå i vejen for mine drømme og ønsker. Jeg er IKKE ryger!
 

Udover det så er jeg en sød og sjov pige, som med sikkerhed får dig til at føle dig super godt tilpas i mit selskab ;-)

Hvis jeg har undladt noget, så spørg endelig løs ;-) 

Mail :  lunastardeluxe@yahoo.com

Telefon : 91 65 54 17

 

KUN SERIØSE HENVENDELSER!

 

De frækkeste kys Luna Star <3

bottom of page