top of page

Danske Anja

Hej dejlige mænd!


Mit navn er Anja, og jeg er den lystne og uimodståelige nymfoman, du altid har drømt om! Som en 39-årig kvinde, som tidligere har savnet  det intense erotiske eventyr og oplevelsen af at være begæret, har jeg besluttet at tage sagen i mine egne hænder og dele mine passioner med dig.

Er du træt af den monotone mangel på spænding i dit parforhold? Så lad mig være den erotiske forfriskning, du har ønsket dig. Med en krop, der er skabt til syndig nydelse og en altid eksploderende sexlyst, vil jeg tage dig med på en rejse, du aldrig vil glemme.

Jeg er en kvinde, der tør alt det, som din partner måske ikke gør. Min nymfomani og min uafbrudte trang til lyst og spænding gør mig til den perfekte ledsager, der kan tilfredsstille selv de mest inkarnerede lyster.

Jeg giver det bedste blowjob, der vil efterlade dig ekstremt tilfredsstillet og fuldkommen afslappet. Du vil uden tvivl blive overvældet af min evne til at pirre dine sanser og opfylde dine dybeste fantasier. Min trimmet fisse er altid våd og klar til at blive slikket længe af dig men også at mærke din pik banke dybt ind i mig.

Så hvis du tør kaste dig ud i en udfordrende og hengiven oplevelse med en ægte nymfoman, der ved, hvordan man tilfredsstiller en mand, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg kan love dig, at tiden sammen med mig vil være intet mindre end spektakulær!

Hvis du er til en mere dominerende oplevelse, med eller uden sex, kan jeg let skifte til de rigtige elementer i det mørke univers. Det kan være fantastisk befriende og liderligt! Hvis du er ny i dette univers og ønsker at prøve det, så tøv ikke med at ringe til mig!

Jeg modtager dig altid frækt påklædt som passer til min virkelig lille lækre krop på 156/72 med bløde kvinde former og med mit udslået lange ÆGTE hår som smyger sig helt ned til min indbydende røv. (min garderobe rummer meget lige fra smukke blonder, lak, læder og latex, så har du ønsker siger du bare til.

Alt er med kondom for både min og din skyld og er ikke til diskussion, men betyder også at sex er sikker hos mig.
Og jeg kan desværre ikke tilbyde anal.

Vær ikke genert - ring til mig nu, og lad os skabe magiske øjeblikke sammen. Lad mig være din drømmekvinde og bringe dit sexliv til nye højder. Jeg lover at efterlade dig træt, men tilfredsstillet og med et smil på læben.

TLF. 4247 4113

Min snap husk jeg godkender kun via snapkoden
https://www.snapchat.com/add/danskeanja?share_id=erjF5YjGBG0&locale=da-DK
Kun sikker sex -også det franske… Jeg garanterer dig det er godt, jeg kan mit shit 


jeg laver ingenting online 

Glæder mig til at glæde og FORTRYLLE dig   

KYS, ANJA 

 

bottom of page