top of page

 Josefine Sunshine

Alder: 25 år.
Højde: 172 cm.
Vægt: 55 kg.
Brystmål: Ægte D-skål.

Tilbyder: Alle blide former - Kæreste oplevelser - Frække cocktails - Lettere avanceret - Pirringsbondage, dominans, golden shower, fodfetich og græsk til dig.

Josefine modtager kun skandinaviske gentlemen.

Billeder fra December 2023

Josefine, en sexappellerende skønhed.

En strålende dansk blondine med langt hår, blå øjne og skøn udstråling. Forstil dig en 100% ægte dansk blondine darling klædt i en let sommerkjole, udstråler skønhed og sjov. Hendes nordiske træk forstærker hendes fortryllende udseende, mens hendes sensuelle udtryk tilføjer en ekstra dimension til hendes charme.
Hun er yderst velskabt, ekstrem smuk og super flirtende. Hun har de smukkeste dybe lyseblå øjne og det sødeste varme smil. Josefine er den  pige, som alle vender sig om efter på gaden.
Josefine har en super lækker slank krop, med en smal talje og de frækkeste store og legesyge ægte D-skåls bryster. Hun er velplejet og har en fantastisk silkeblød og gyldenbrun hud. Josefines mis er velsmagende og glatbarberet.
Ikke nok med at hun er smuk og hammer lækker, men hun er også kælen, drønuartig, vanvittig fræk og smaskliderlig på et lagen.

Kys 

Josefine

bottom of page