top of page

Anne-Louise

Anne-Louise, DANSK 52 år voksen- moden og erfaren Qvinde. Din ultimitive oplevelse i særklasse, med stil og charme, samt flirtende og IKKE  mindst super fræk, og ALTID med nærværd, varme, smil og meget attraktiv.
Ægte varme og nærværd, får du hos mig. Dette kan være vanedannede......
Dette univers tænder mig utrolig meget, og jeg gør det af ægte lyst. Jeg arbejder inden for  sundhedssektoren, så dette er mit, lille hemmelige rum. 
Hos mig køre jeg IKKE efter en"opskrift" men vi laver det, både du og jeg finder frækt- sexet og godt. Derfor er mine priser  includeret stort set med alt, på nær avanceret, og har du ønsker, så kom gerne med dem, jeg er klar og frisk på det meste. Du får derfor, med garanti en skøn, fræk og gensidig oplevelse med mig.
Jeg er nok lidt atypisk, i denne verden men, er super dejlig fræk- feminin og yderst fristende.
Jeg har store ÆGTE F- skåls bryster, den flotteste frækkeste græskindbydende bagdel, flotte ben, og dejlige erotiske kurver. Jeg har den strammeste mis med garanti- sprøjteorgasmer og er letantændelig, samt nemt til orgasmer når du slikker mig. 
Min højde er 168 cm.  Vægten siger 78 kg  Jeg har langt lyst hår, et smukt ansigt og et frækt glimt i mine blå/grønne øjne. Jeg er fyldt med humor og derfor let at være sammen med.  Når du møder mig, er jeg altid iført frækt lingeri, eller andet lækkert samt stiletter eller støvler. Så kom an frække mand, hvis du ønsker kvalitet og ægthed. 
jeg tilbyder:
-Ægte GFE kærestesex med kys og kram mm.
-Frækt pornosex
-Dirty talk mm
-Erotisk dominans mm
-Dildo lege mm
ellers spørg i det alt står åbent.... 
Alders grænse ved mig er mimimun 25 år 
Jeg er altid velplejet og dufter godt, så det forventer jeg også fra dig 
bad er der selfølgelig, mulighed for før og efter....
MODTAGER KUN SKANDINAVIAKE MÆND og dette er ikke til diskussion...
kan kontaktes på telefon/sms på
50254656
De varmeste kys og knus håber vi ses 
Anne Louise 

 

bottom of page